Spannende Stadstuin  
1
 / 7
  info  

Spannende Stadstuin
Exterieur, Specials
2018, Rotterdam
status: in ontwikkeling
in samenwerking met Victor Elberse: www.victorelberse.nl
Floor van Ditzhuyzen ontwerpt in samenwerking met beeldend kunstenaar Victor Elberse een stadstuin voor een privé client. De uitvoering staat gepland voor lente 2019.
Om de ruimtelijke en visuele relatie tussen huis en tuin te verbeteren hebben we ook een aantal bouwkundige ingrepen voorgesteld waaronder het verplaatsen van een vluchttrap en het aanbrengen van een grote glazen schuifpui. Een serie van houten decks verbindt de woning met de lager gelegen tuin. Deze wordt ingericht als een avontuurlijke stadstuin met o.a. een 'kitchen garden', een prairietuin en een kidshuis. De verschillende plekken worden met elkaar verbonden door een slingerend (fiets)pad waarover de kinderen des huizes kunnen rond racen.
 
> Stadstuin Heemraadssingel (etalage)
 

 
De Ontwerpwerkplaats, Gijs Niemeijer, Floor van Ditzhuyzen, Spannende Stadstuin , ontwerp tuin, ontwerp stadstuin, tuinontwerp, victor et flor, ontwerp stadstuin, design urban garden, garden design, tuinontwerp, ontwerp tuin, architectural visuals, victor et flor, victor elberse, visuals by victor

PLATTEGROND