We Love Public Space Festival 
1
 / 4
  info  

We Love Public Space Festival
Specials
2017-heden, Rotterdam
Internationaal Public Space Festival
Het 'We Love Public Space' Festival (WLPS) is een feestelijke hommage aan de publieke ruimte en iedereen die daar professioneel in werkt. Want de publieke ruimte is de spiegel van de samenleving, hét podium waarop onze dagelijkse culturele uitwisseling plaatsvindt. We ontmoeten, feesten, spelen, sporten, demonstreren en botsen in de openbare ruimte.
Doel van het Festival is het voeren van een open gesprek over hoe stadmakers omgaan met ontwikkelingen die bepalend zijn voor de inrichting en het gebruik van de publieke ruimte. Een dynamisch platform voor het uitwisselen van inzichten en ervaringen van iedereen die de publieke ruimte een warm hart toedraagt; van planoloog tot kunstenaar, van ontwerper tot stadsecoloog.
Het Festival is geïnitieerd en wordt georganiseerd door een interdisciplinair team bestaande uit Bas Sala (ontwerper), Floor van Ditzhuyzen (architect) en Ron Blom (conceptueel kunstenaar). Wij delen een fascinatie voor de publieke ruimte; we love public space! Team WLPS is representatief voor het scala aan opvattingen, aanvliegroutes en strategieën die op het Festival aan de orde komen; voor stadmakers, door stadmakers.

Voor meer informatie www.welovepublicspace.com
 
> We Love Public Space Festival 2017 (etalage)
> We Love Public Space Festival 2018 (etalage)
> Aftermovie 'We Love Public Space' Festival 2019 (etalage)
 

 
De Ontwerpwerkplaats, Gijs Niemeijer, Floor van Ditzhuyzen, We Love Public Space Festival, openbare ruimte, ontwerp publieke ruimte, ZoHo rotterdam, bas sala, Ron Blom, publieke ruimte festival #welovepublicspace, we love public space, public space, we love public space festival, WLPS festival, Wlps, ZOHO rotterdam

Ode aan de Publieke Ruimte uitgesproken door Annemieke Fontein (hoofd Landschapsarchitectuur Gemeente Rotterdam).
De Ontwerpwerkplaats, Gijs Niemeijer, Floor van Ditzhuyzen, We Love Public Space Festival, openbare ruimte, ontwerp publieke ruimte, ZoHo rotterdam, bas sala, Ron Blom, publieke ruimte festival #welovepublicspace,

Lezing door Esther Kokmeijer