We Love Public Space Festival 2019 | Art & Public Space - Vrijdag 27 september 13.00 - 19.00 uur, Zomerhofstraat Rotterdam
Love Public Space! | Hate Public Space! | Hack Public Space! | Defend Public Space! | F*ck Public Space!

27 augustus 2019

Vrijdag 27 september is het weer zover! Dan barst de derde editie van het We Love Public Space Festival los dat wordt georganiseerd door Floor van Ditzhuyzen in samenwerking met Ron Blom & Martine Verwaaijen.
Het WLPS Festival is een hommage aan de publieke ruimte en een open, dynamisch platform voor het uitwisselen van ervaringen en inzichten van eenieder die zich professioneel met de publieke ruimte bezig houdt; van architect tot ambtenaar, van betrokken burger tot kunstenaar.
Dit jaar staat het Festival in het teken van de rol en betekenis van de kunsten in relatie tot de openbare ruimte. Want de kunstenaar is als geen ander in staat om, los van de praktische realiteit, te interveniƫren in de openbare ruimte, haar te ontregelen, te bevragen en in een ander perspectief te plaatsen. Hoe en met welk doel manifesteren kunstenaars zich in de publieke ruimte? Welke strategieƫn hanteren zij daarbij?

Voor meer info en het volledige programma volg de Facebook pagina of bezoek: www.welovepublicspace.com