Dakhuis Mathenesserlaan 
1
 / 4
  info  

Dakhuis Mathenesserlaan
Exterieur
2007, Rotterdam
Opdrachtgever: Tandzorgpraktijk Mathenesse
Status: studie
Programma: entree, woonkamer, pantry, slaapkamer, badkamer (43 m2 netto).
Het pand aan de Mathenesserlaan is onderdeel van Tandzorgpraktijk Mathenesse. De opdrachtgever had behoefte aan een klein appartement om tijdelijke werknemers te huisvesten. De Mathenesserlaan is beschermd stadsgezicht en opbouwen mogen niet zichtbaar zijn vanaf de straat. Daarom ligt het volume terug van de voorgevel en kraagt het uit aan de achterkant. Het gehele appartement is uitgevoerd in gelaagd massief vuren dat zowel constructief als decoratief is. Het apartement iz zoveel mogelijk voorzien van vast meubilair; bed, kast en pantry zijn geintegreerd in de constructie.





qwer